Wat is het... Olaplex?

 

 

Één ingrediënt verandert alles. De ORIGINELE chemie die verbindingen vermenigvuldigt en kapotte verbindingen repareert. Er kan er maar één zijn!


Het is begonnen met het vinden van twee van de meest vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie. Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Het is hun eerste uitvinding voor de schoonheidssector. Dit "dream team" heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie, die kapotte verbindingen in het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Het maakt het haar sterker dan ooit tevoren. 

 

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend! Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Met Olaplex kun je een stap verder gaan zonder de gebruikelijke schade. Door het product vaak te gebruiken, ontdek je vanzelf welke methoden voor jou het beste werken.

 

 

Olaplex in het salon

 

Olaplex N° 1 Bond Multiplier & 2 Bond Perfector

 

OLAPLEX VELE TOEPASSINGEN:

Olaplex kan gebruikt worden bij zeer veel behandelingen. Highlights met folie, balayage, blonderen, kleuringen, toners en permanenten. Allemaal chemische behandelingen waar Olaplex aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden.

 

ONTKLEURING OP DE HOOFDHUID:

Olaplex kan zonder problemen worden toegevoegd aan een aanzetontkleuring. Heb je normaal last van een gevoelige hoofdhuid? Olaplex biedt geen extra bescherming tegen een gevoelige hoofdhuid.

 

SCHADE BEPERKING:

Wat te doen als je gekleurd wilt worden maar je hebt zeer beschadigd en overbehandeld haar? Wij adviseren de Olaplex Treatment. Dit is een behandeling waarbij een verdunde Olaplex formule op het haar aanbrengt gevolgd door Olaplex No.2. Een aantal keer, de dagen ervoor, als dat mogelijk is. Zo kan het haar herstelt worden nog voor de kleuring.