Op basis van biologische algen & kruiden

Professioneel, biologisch huidverbeterend programma op basis van geneeskrachtige planten van over de hele wereld. Biologische kruidenpeeling gebaseerd op biologische algen en kruiden. De Vitaliderma Natural Peeling vernieuwt, herstelt en heelt de huid in haar meest natuurlijke vorm waarbij collageen, elastine en nieuwe cellen van binnenuit worden geactiveerd.

Met de Natural Peeling behandeling voeren we een dieptereiniging van de huid uit, zodat de Natural Peeling in de epidermislaag komt. De combinatie van de natuurlijke ingrediënten op basis van algen, geneeskrachtige kruiden en perfluorkoolstof, wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt voor de meest voorkomende huidproblemen zoals; acne, onzuivere en vette huid, rimpels/verslapte huid, droge huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, cóuperose en rosacea, littekens en vergrote poriën. Ook geschikt voor de gevoelige huid dankzij een aangepaste solution die ook het hele jaar door inzetbaar is. 

 • Vitaliderma-producten bevatten meer dan 99,0% hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Onze producten bevatten uitzonderlijke concentraties van innovatieve natuurlijke en biologische actieve ingrediënten - steeds volgens de strengste normen van natuurlijke cosmetica. (biologische algen/kruidenpeeling)

 

Met de Professionele Biologische Kruiden Peeling wordt het zuurstofgehalte van de huid geboost. Hierdoor gaat de stofwisseling van de huid omhoog, ontgift de huid, versnelt de celdeling en verbetert het wondhelingsproces.

Een op maat gemaakt Home Skin Diet met producten die de zuurstoftoevoer blijven stimuleren, waardoor het maximale resultaat wordt bereikt. Het programma wordt aangepast aan huiddoelstellingen zoals verbeteren van acne, rosacea, pigment maar ook anti-aging - afgesteld op jouw huidwensen en huidproblemen.

Veelgestelde vragen:

 • Wat doet de biologische algen en kruidenpeeling?

Het verhoogt de vochtdruk in de huid waardoor de cel beter kan gaan ademen, functioneren en de cel een boost/reset krijgt. Complete ontgifting van het lichaam zodat de afvalstoffen die we vrijmaken in deze behandeling ook optimaal afgevoerd worden. Product voert vocht af en stimuleert vetverbranding.

De kruidenpeel behandeling bestaat slechts uit 4 essentiële producten!

 

 • Waaruit bestaat de Detox Swiss Cure?

De Swiss Detox drank bevat 20 medicinale kruiden. Het gaat om een complete ontgifting van het lichaam zodat de afvalstoffen die we vrijmaken in de Skin Detox behandeling ook optimaal afgevoerd worden.
De Detox Swiss Cure voert vocht af en stimuleert vetverbranding

 

Belangrijkste ingrediënten:

 • GINSENG: Werkt opwekkend, verhoogt het afweersysteem en voorkomt het ontstaan van ziekten.
 • ASIAANSE CENTELLA: Diuretisch, antioxidant en ontstekingsremmend.
 • ORANJECORTEX: Antibacterieel, vetverbrandend en ontgiftend.
 • MAGNESIUM, POTASSIUM EN IJZER: Oligo-elementen, werken celvernieuwend en huidstimulerend.
 • DANDELION: Bestrijdt acne en eczeem, helpt gewicht te verliezen en behoudt de goede werking van de lever.
 • VARA DE ORO: Diureticum, depuratief, anti-oxidant en anti-inflammatoire.
 • BOLDO: Activeert de spijsvertering, werkt vochtafdrijvend, ontstekingsremmend, voorkomt constipatie en elimineert gifstoffen.

 

 • Waaruit bestaan de Home Skin Detox Essentials (= tijdelijke producten voor thuisgebruik)?
  De thuisproducten hebben als basis dezelfde ingrediënten dan de producten die we gebruikten voor de salonbehandeling, waardoor de behandeling die je kreeg in het salon thuis wordt doorgezet.  Je gaat gedurende een aantal dagen of weken (in kuurverband) de Vitaliderma Home Essentials gebruiken en schakelt nadien over op je gebruikelijke producten. 


  Vitaliderma is ideaal als extra 100% natuurlijk merk te hebben en werkt perfect in synergie met elk ander merk. 

  Het Vitaliderma Skin Detox Concept is uniek in haar soort en kan ook als stand alone product een bijzondere meerwaarde bieden.